tiistai 1. toukokuuta 2012

Rekisteröinti ja Nimeäminen

Kun sirut saatiin niskaan, niin sitten rekisteröinti asiatkin saatiin eteenpäin. Näinpä penneleillä on nyt viralliset nimetkin.

 Laitanpa ne tähän metsäretkellä otettujen kuvien yhteyteen.

"Viisas" Vuohitallin Tyttö Tähtien Tiellä

"Jörö" Vuohitallin Kahvilan Tuhma Tyttö

"Lystikäs" Vuohitallin Satukirjan Prinsessa

"Unelias" Vuohitallin Hankotien Liftari

"Ujo" Vuohitallin Noiduttu Nainen

"Nuhanenä" Vuohitallin Katujen Kuningatar

"Vilkas" Vuohitallin Toinen Tie

Jokaisella nimellä on oma tarinansa. Tyttö Tähtien Tiellä on ollut pentueen yllättäjä. Pienestä hissukasta on kasvanut erittäin reipas ja toimelias tyttönen, joka halutessaan voi päästä pitkälle.

Kahvilan Tuhma Tyttö oli alunperin hieman eri muodossa, mutta pienellä pyörittelyllä siitä tuli tämä. Nimi oli valmiina sijoitusnarttua silmällä pitäen (haltijaa silmällä pitäen...). Sitten piti vaan löytää pentueesta sellainen sopivan tuhma pentu joka tykkää silmäillä ohikulkevia kahvilan ikkunasta ja joka osaa sopivasti kietoa ihmiset pauloihinsa. Ja sellainen löytyi : )

Satukirjan Prinsessa sai nimensä miltei heti kun sen syntyessään näin. Siinä pennussa on vaan jotain satumaista, ehkä johtuen värityksestä. Pentu on myös prinsessamaisen hienokäytösinen.

Hankotien Liftari... No nimi kertoo kaiken tarvittavan. Pentu on erittäin sosiaalinen ja rohkea. Sen voi niin kuvitella tuohon vuohitallin kulmalle liftaamaan ja lähtemään kylille.

Noiduttu Nainen oli kyllä sitä jo syntymästään asti. Tämä pentu on ollut omalaatuinen aina. Se on mulkoillut alta kulmain siitä asti kun on alkanut näkemään. Noiduttu Nainen on ollut aika itsenäinen. Potkua siitä löytyy ja melkö täpäkkä se on, mutta kuitenkin tykkää nukkua sylissä ja on muutoinkin helposti käsiteltävä. Jostain syystä emmin tämän nimen kanssa kuitenkin tämän pennun kohdalla, mutta tuleva koti tykästyi nimeen kun satuin siitä puhelemaan...

Katujen Kuningatar on sitä tulevassa kodissaan. Se menee isolle kirkolle katuja tallaamaan. Myöskin hieman diiva tämä pentu on. Rakastaa ihmisiä, mutta ei välttämättä tykkää yltiöpäisestä lällyttelystä, vaan venkoile itsensä vapauteen. Silloinkun suvaitsee hellyydenosoitukset, osaa olla hyvinkin hellyyttävä.

Toinen Tie on vähän erilainen kuin muut. Ensinnäkin se on poika ja toisekseen se on ollut melko kiltti noihin rämäpää tyttöihin verrattuna. Kolmanneksi se on Vuohitallin toinen tie siinäkin mielessä, että vuohitallilla on yksi poika ennestään, jonka nimi on Kivinen Tie. Toinen Tie on hellyyttävä pentu, joka hurmaa kaikki. Tosin se osaa myös purra kovaa kun sille päälle sattuu.

Ja sitten vielä joitakin otoksia metsäretkeltä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti