sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Talo on hiljentynyt

Viikko sitten lauantaina lähtivät uusiin koteihinsa Satukirjan Prinsessa, Hankotien Liftari ja Noiduttu Nainen. Viime perjantaina lähti matkaan Tyttö Tähtien Tiellä. Kahvilan Tuhma Tyttö, Katujen Kuningatar ja Toinen Tie jättivät meidät sitten lauantaina.

Seitsemän viikkoisina pennut painoivat...

Tyttö Tähtien Tiellä      4.8 kg
Kahvilan Tuhma Tyttö  4.6 kg
Satukirjan Prinsessa    4.8 kg
Hankotien Liftari          4.8 kg
Noiduttu Nainen           4.7 kg
Katujen Kuningatar       4.8 kg
Toinen Tie                      5.5 kg

Kovasti ovat tasaista sakkia, mitä nyt poika vähän isompi (lihavampi).

Pari päivää ennen luovutusta Pennut kävivät silmäpeilauksessa ja kaikilla olivat silmät ok. Samalla kävivät silmiä näyttämässä Nita ( jolla ikä kuulemma näkyy jo silmissä, mutta siis aivan ok), Sara (jolla kaikki ok),  Roki ( Vuohitallin Kivinen Tie kaikki ok) ja Piika (jolla jotain pisteitä silmässä, tarkempaa arvailua Piikan omassa blogissa, mutta siis ok silläkin silmät)

Melkosta säpinää oli ell yhdentoista koiran kanssa. Onneksi Wilma pääsi auttamaan, sekä Tiina pystyi tuomaan Saran ja Piikan toisella autolla. Piikalla kun sopivasti oli tärpit silloin. Ei ehkä farkussa 11 koiraa, joista yksi tärpeillään ja yksi nuorehko uros, olisi ollut se toimivin ratkaisu mennä paikalle.

Kiitos Wilmalle avusta kaiken kaikkiaan koko projektin aikana. Caritalle myös kiitokset viime perjantai illasta, joka olisi ollut aivan katastrofi ilman sinun ja Wilman apua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti