perjantai 26. lokakuuta 2012

Näin se elämä etenee

Roki (Kivinen Tie) kävi omistajansa kanssa taasen tokokokeessa ja nyt he nappasivat ykköstuloksen alokasluokasta. Onnea siitä!

Piikan kanssa kävimme mh-luonnekuvauksessa ja hienosti Tiina ja Piika sen suorittivat (siis ennenkaikkea Tiina...jolla oli vähän flunssa)

Roudalle olisi tähän tietoon uusi koti löytynyt toisen borstun kaverina. Routa vielä muutaman viikon asustelee tässä luonani, kunnes uudella omistajalla on vähän lomaa, että on sitten aikaa tutustua paremmin koiran kanssa puolin ja toisin.

Sitten kävimme myös Anjalassa ottamassa luustokuvia nuorisosta. Piikasta lähti viralliset kuvat kennelliittoon ja ihan ok lausunto pitäisi olla tulossa. Routa ja sen sisko Sissi (Katujen Kuningatar) välikuvattiin (lonkat, kyynäret, olat, selkä) ja kumpikin näytti luuston puolesta varsin terveeltä. Täten sijoitan Roudan sinne uuteen kotiinsa(kin), koska ainakin luuston puolesta se vaikuttaisi terveeltä.

Vekillä oli samalla fysioterapeutti, kun jotain jumitusta on ilmennyt kaukokäskyjen s-m ja s-i  vaihdoissa. Käsittelyn jälkeen Veki on varsin tyytyväisenä venytellyt itseään ja näyttäisi huomattavasti letkeämmältä liikkeissään, vaikkakaan mitään kovin pahoja jumeja sillä ei ollut. Kun nyt sitten kerta ell asemalla oltiin, niin otatin verenkuvan Vekistä, kun tuota ikääkin alkaa jo olla. Verikokeissa oli kaikki ok. Samalla kuunneltiin sydän ja siinä yllätykseksi kuului sivuääni (rytmi ei aivan kohdallaan). Mitään oireita Vekillä ei ole ollut ja lenkilläkin on jaksanut hyvin (tehdään välillä kuitenkin 10 km reippaita pyörälenkkejäkin). Joten toistaiseksi sitten vain seuraillaan tilannetta. Jos mitään oireita ei edelleenkään ole, niin uusi kuuntelu muutaman kuukauden päästä ja mietitään sen perusteella sitten jatkoa.

Mutta kiitokset taas Anjalan ell asemalle, Hannu Pajulahdelle avustajineen. Melkein koko päivähän siinä jaloissa taasen pyörittiin sekalaisen koiralauman kanssa. Kiitokset myös fysioterapeutti Mirkalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti