sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Puolivuotis päivitykset

Ei turhan usein ole tullut blogia päivitettyä. Puolustukseni sanon, että meillä töissä on todella kiireistä aina syksyisin. Toisaalta en lupaa että päivitän yhtään useammin blogia kevään aikana, ellei sitten seuraava pentuprojekti satu onnistumaan... Sitten ehkä taas hieman tiheämpää tiedotusta Vuohitallin koirien elämästä.

Ja mitäpä sitä viimeiseen puoleen vuoteen on mahtunut. Jos nyt jotain koitan muistella.

Heppoja uitettiin Hetan kanssa, kun kovin oli lämpöset vedet. Ja vähän tuli ratsasteltuakin Juuso ruunalla. (sekin on jo kohta parikymppinen!)

Hölkyttelyä

Lorvimista

Heta ja Juuso matkalla ulapalle

Loch Ness ?

Ruunan kaa

Alican kans uiskentelua, huom ilmeet...

Alica nautiskeli yksinäänkin uimisesta

Juuso haaveili sukeltajan ammatista

Heta ja Juuso


Meitä kävi treffaamassa Saran ja Pennun pentu Jade (Vuohitallin Tyttö Tähtien Tiellä



Syksyllä pidimme Kokkolassa "pentutreffit" Saran pentujen kanssa. Oli tosi kivaa, kun niin moni pääsi tulemaan! Touhusimme kaikenlaista koiramaista. Otimme verinäytteet Hannes Lohen tutkimusryhmällä, rallytokoilimme josta kiitos Gitelle! ja teimmi pieniä jälkiharjoituksia. Oli mukava todeta että koirien kanssa oli selvästi puuhattu ja yhteistyö sujui koirakoilta. Erityisesti mieleen jäi Inka ja Mona. Tässäpä linkki kuviin http://tiinakarvonen.kuvat.fi/kuvat/Koirakuvia

Loppuvuoden tapahtumiin kuului parit rally-tokokisatkin. Hyväksyttyjä tuloksia saatii ja kaikilla luonani asuvilla koirillani (Veki Nita ja Sara) on nyt RTK 1 koulutustunnus. Tyttöjen kanssa kävin myös rallytokon avoimen luokan kurssin, joten harrastelu lajin parissa jatkukoon.

Piikan kanssa puuhastelin myös hieman tokon parissa. Parikin tokokurssia käytiin ja pari tokokisaa joista alo 1 tulokset. Piikalla olisi nyt tuloksia tokosta TK 1 verran. Agilityssä Tiina ja Piika ovat nousseet kakkosluokkaan. Piika suoritti hyväksytysti luonnetestin pistein 174 ( laukauskokematon). Samalla Piikasta tuli myös suomen muotovalio.

Piika olisi tarkoitus astuttaa seuraavasta juoksusta. Jos kaikki menee putkeen, niin pennut syntyisivät keväällä. Sulhaseksi Piikalle on valittu Pikkupaimenen Man In Black (Laku). Kävimme Lakua katsomassa jokin aika sitten ja tykästyin kovin tähän herrasmieheen. Tässä pari kuvaa tältä reissulta.
Laku suorastaan palvoi Piikaa ; )

Kyllä se Piikaki vähän pusutteli

Komea poika Laku

Piikan ja Lakun yhteiskuva


Kävin myös Minjan ja Vekin Miska poikaa katsomassa kesällä. Miskastakin (Vuohitallin Amir) on kasvanut kiva uros. Valitettavasti kuvat eivät oikein onnistuneet, kun oli todella hämärä päivä ja vettä tuli...






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti