lauantai 17. maaliskuuta 2012

15.3 mahakuvia matkan varrelta

Tähän on tultu. Vuorokausia 63 takana. Tässä on jo viikon verran joutunut avustamaan Saraa intiimihygienian kanssa. Sara ei oikein enää taivu nuolemaan itseään ihan kaikkialta.

Tytöt otti vähän päkkäreitä. Nita jostain syystä näyttää entistäkin pienemmältä...


Tässä kuvassa taitaa olla vuorokausia takana 59, eikä elämä ollut enää silloinkaan helppoa. Hyvän asennon löytäminen ei ole ollut itsestään selvyys. Samoilla vuorokausilla mennään alla olevissa kuvissa.


Kuvien ottaminen oli kohtuu haastavaa, kun tuntui että koirasta näkyi vaan maha. Vaikka toisaalta sehän kai se kuvauksen kohteena olikin.


Pentulaatikosta tuli yllätettyä milloin kukakin (paitsi se jolle se oli tarkoitettu). Nita tosin on sen verta nopea liikkeissään, että sitä ei kameran kanssa päässyt laatikosta yllättämään. Muutamassa päivässä porukalle valkeni, että ko laatikko ei ole tarkoitettu yleiseen jakoon... Ja nykyisellään ylimääräsillä ei olekkaan pääsyä alueelle jossa laatikko sijaitsee.Alla olevissa kuvissa Saralla on vuorokausia takana 44. Muutama lenkkeilykuvakin on eksynyt sekaan samoilta ajoilta.


Tänään lämmöt olivat 37.2 suunnilleen yhdeltätoista. Arvelin Saran olemisesta että ehkä viimein ne ovat lähdössä laskuun. Klo 16 lämmöt olivat 36.9 ja klo 21 lämmöt 36.8. Taitaa jäädä ensi yö vähille unille. Eihän tässä vielä mitään välttämättä tapahdu, mutta tuskin sitä nukkuakkaan osaa, kun Sara jo petailee välillä ja on jopa hakeutunut pentulaatikkoon.

Viime yö oli jo hieman levoton. Sara pyrki viereen ja siinä nukkuessaan mulle jäi melko vähän tilaa. Sen verta leveä se on. Saran siinä nukkuessa mahallaan, sen maha tursusi molemmille sivuille ja toinen kylki oli vasten mun mahaa. Siinä ne pennut sitten potki kuorossa mun mahaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti